Kamers

La Cascade

Dit is een gezinskamer waarvan de kamer van de ouders gelegen is aan de achterkant van het huis (uitzicht over de tuin en de rivier), de kinderkamer aan de voorkant (uitzicht over de weide met koeien). Beide kamers zijn verbonden door een nachtgang.  Dit is een kamer met 2 aparte slaapkamers en 1 badkamer (douche, lavabo en WC). De kamers zijn niet onderling verbonden. U kan over de nachtgang van de ene kamer naar de andere. Ze liggen uiteraard wel vlak bij elkaar. In de ene slaapkamer staat een 2-persoonsbed, tafel met stoelen en kast. De andere kamer is uitgerust met 1 stapelbed, tafel en stoelen en kastjes. Er is dus 1 badkamer met douche, lavabo en WC.

Vraag meer info

€ 90 Per nacht Ontbijt inbegrepen

La Campagne

Dit is een 2-persoonskamer, gelegen aan de voorkant van het gebouw. U heeft uitzicht op de weiden van de boerderij aan de overkant. De kamer beschikt over 2 éénpersoonsbedden en een kast. Het is een kamer met douche, lavabo en WC

.

Vraag meer info

€ 70 Per nacht Ontbijt inbegrepen

La Vignoble

Dit is een 2-persoonskamer, gelegen aan de voorkant van het gebouw, met uitzicht op  de weiden aan de overkant. Deze kamer beschikt over een dubbel bed. Het is een kamer met douche, lavabo en WC.

Vraag meer info

€ 70 Per nacht Ontbijt inbegrepen

Les Roches

Dit is een 2-persoonskamer, gelegen aan de achterkant van het gebouw, met zicht op de tuin en de rivier. Het is een kamer met douche, lavabo en WC. Deze kamer beschikt over een dubbel bed.

Vraag meer info

€ 70 Per nacht Ontbijt inbegrepen

Praktisch

Altijd goed om te weten.

Bij alle kamers is ontbijt inbegrepen.

De 2 persoonskamers worden eventueel ook verhuurd als 1-persoonskamer voor €60 / nacht, ontbijt inbegrepen.

De kamers worden vanaf 16u vrijgegeven en dienen op de dag van vertrek voor 11u verlaten te worden.
Voor de overnachtingen aanvaarden wij geen creditcards. Gelieve contant af te rekenen ter plaatse.

Bij reservaties voor meer dan 3 nachten wordt er een korting van 5euro/nacht toegekend vanaf de 4de nacht.

Er wordt in het ganse huis gratis WIFI aangeboden.

Honden zijn niet toegelaten in de kamers.

Er geldt een algemeen rookverbod, in ons huis mag nergens gerookt worden.

Bibliotheek met strips en boeken aanwezig, een kast met gezelschapsspelletjes, toeristische info over de streek.

Wij hebben een fietsenstalling voorzien. U kan uw stalen ros veilig achter slot en grendel wegzetten. Wij hebben verschillende routes uitgestippeld en er zijn boeken met fietroutes in gans Bourgogne beschikbaar.

Tevens boeken van wandelroutes ter beschikking! Hier in het dorp, voor onze deur vertrekken er al 5!

Ook motorrijders zijn bij ons zeer zeker welkom! De motor kan onder dak in onze half-open schuur gestald worden. Het is een prachtige streek om met de motor te gaan ontdekken! De routes die wij uitgestippeld hebben zijn ook best met de motor te doen! Gedetailleerde kaarten van de streek hier gratis ter uwer beschikking gedurende uw verblijf

Genieten in Bourgogne!