Diensten

Tables d’Hôtes

Onze Bourgondische keuken

Wij hopen op een heropening einde Mei, begin Juni!!

Beste klanten, wij hopen u na een lange lange winter weer met open armen, maar toch ook voldoende afstand, te kunnen ontvangen in onze zaak. We wachten vol ongeduld af tot wanneer we weer groen licht krijgen om ons terras weer klaar te zetten. Blijf ons volgen, blijf vooral gezond en voorzichtig en dan zien we elkaar in de zomer zeker terug! Wij kijken er ontzettend naar uit!

Download ons menu

Lekker eten ter plaatse

Wij bieden elke dag tables d’hotes aan, gelieve hiervoor wel vooraf te reserveren.

‘s Avonds rond 19u aperitieven wij met alle gasten. Nadien kan u gebruik maken van een 4-gangenmenu (voorgerecht, hoofdgerecht, kaasplank en dessert) voor 20 euro pp.

Enkel als de vermaarde Filet pure (biefstuk van de haas) op het menu staat, zullen wij 25 euro pp vragen.
Hierover wordt steeds vooraf overlegd.

Voor kinderen hebben wij een aangepast menuutje voor 10 euro per kind.

Gelieve eventuele voedselallergiën vooraf door te gegven, of als er echt iets is wat u absoluut niet lust mag u dit ook steeds laten weten, dan houden we daar rekening mee.

Wij hebben verschillende lekkere wijntjes op de kaart.

Bar-restaurant

Corona-update

Ons terras is er helemaal klaar voor, met de nodige afstand! Wij hopen u vanaf einde mei, begin Juni weer terug te kunnen ontvangen met de nodige regels en normen, maar heel veel zin om er weer in te vliegen! We kijken er enorm naar uit!

Ons terras

Dus geen reden meer om thuis te blijven!

Bar/Restaurant

En ook nog...

deze leuke extra's voor onze gasten.

Tuin en buitenterras

Het is heerlijk vertoeven op de vele leuke en gezellige zonnige plekjes in onze tuin. Het geluid van het kabbelend beekje doet u meteen indommelen en wegdromen bij het zien van al die mooie natuur hier. In onze tuin staan speeltuigen voor de kinderen. U kan hiervan vrij gebruik maken. Wij rekenen er wel op dat de ouders een oogje in het zeil houden.

Voor de gezellige zomeravonden nodigen wij u graag uit op ons terras langs de waterkant waar u een lekker biertje kan nuttigen of kan genieten van een heerlijk flesje wijn.

Bij goed weer wordt er zowel ’s middags als ’s avonds buiten gegeten.

Fiets- en motorstalling

Voor fanatieke fietsers die Bourgondië graag op hun stalen ros willen gaan verkennen zullen wij plaats voorzien waar zij hun fiets kunnen stallen. Hier zullen ook wat sleutels en materiaal ter beschikking staan om pech te verhelpen of bandjes te vervangen e.d. Iedereen is wel zelf verantwoordelijk voor zijn eigen materiaal (en dat van de collega-fietsers).

De streek leent er zich heel goed toe om te fietsen. Zowel op vlak terrein (oude spoorweg bedding) als glooiende heuvels en zelfs een klimmetje tot 1000m op een kleine 40 km! Wij hebben zelf routes uitgestippeld en er zijn boeken over fietsen in Bourgogne aanwezig!

Maar ook Motards zijn bij ons zeker welkom! Wij hebben zelf altijd een motor gehad, en kennen dus het plezier om mooie baantjes uit te zoeken! En die zijn er hier in overvloed! Hier kan je nog rustig rondrijden zonder files of druk verkeer en genieten van het landschap! Routes uit de streek beschikbaar!

Grote visvijver

Een prachtig terrein, gelegen op 5km van le Moulin du Gué, aan de andere kant van het dorp. U kan er naar hartelust genieten van de rust en de stilte die deze streek te bieden heeft. Op het terrein is een grote visvijver gelegen.

Wij hebben vismateriaal ter beschikking (basismateriaal) voor wie graag een lijntje wil gaan uitsmijten. Meer ervaren hengelaars kunnen zelf hun materiaal meebrengen! Er zitten een paar grote karpers op de vijver! veel geluk bij de vangst!

Maar ook voor de niet-vissers nodigt het domein uit om er te gaan pick-nicken of gewoon te genieten van de stilte en de rust, puur natuur!

Genieten in Bourgogne!